Головна Новини Суспільство події В Україні з'явився новий додаток для пошуку роботи: чим він відрізняється від інших ресурсів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явився новий додаток для пошуку роботи: чим він відрізняється від інших ресурсів

Українці створили новий додаток для пошуку фахівців та професійного спілкування "Навзаєм"

17 січня 2022, 09:48
Поділіться публікацією:

В січні 2022 року запрацював застосунок "Навзаєм". Над ним працювали Creative Management Camp, Культурна Агенція ∀, Громадська організація і фахова спільнота "Інша освіта", Hedera studio, Badteacherinua. Про це повідомляють на сайті проекту “Навзаєм”.

В Україні з'явився новий додаток для пошуку роботи: чим він відрізняється від інших ресурсів

В Україні створили новий проект для пошуку співробітників, фото з відкритих джерел

"Навзаєм — альтернатива офлайну, соцмережам і гуглу. Багато хто з працівників культурної/креативної сфери знає, що людей на вакантні позиції в цій сфері частіше шукають у стрічці фейсбуку та інстаграм-історіях, а не на джоб-платформах.. Це забирає час, а також залишає вас у межах бульбашки, в якій всі знають одне одного через одне рукостискання. Крім того, люди не завжди готові відписувати вчасно, можуть пропускати запити в месенжерах або просто не бути відкритими для спілкування", — йдеться в повідомленні.

Додаток та сайт можна використовувати безкоштовно, втім, в майбутньому, можливо, будуть запущені платні версії. Поки що додаток для пошуку фахівців працює у бета-версії.

"Навзаєм — спільнота фахівців культурної й креативної сфери, на це треба опиратися перш за все. Це дуже широкий спектр: в ньому — маркетологи, менеджери, розробники софту, артисти, дизайнери, куратори, оператори, театрали, івентери та багато інших профі. В ком'юніті є і люди з роками досвіду, і ті, хто тільки заходить в професію та має свіжі ідеї. Ми віримо, що колаборації фахівців із різним бекграундом мають величезний потенціал", — йдеться на сайті.

На платформі чи у додатку користувачі вказують посилання на свої соціальні мережі та зможуть продовжити спілкування там. Платформа "Навзаєм" була створена для зручного обміну досвідом та знаннями між представниками суміжних професій. Тож на сайті чи в додатку можна за тегами знайти колег, наставників, експертів, партнерів.

Як повідомляв портал "Коментарі", відомо, які документи в додатку "Дія" прирівняли до паперових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://navzaem.com/about
comments

Обговорення


Новини