Головна Новини Суспільство події В Україні з'явиться Центр авіації: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явиться Центр авіації: що відомо

На засіданні уряду погодили створення Центру авіації, який діятиме при Службі безпеки України

22 березня 2024, 18:30
Поділіться публікацією:

Уряд України вирішив створити нову організацію — Центр авіації при Службі безпеки України (СБУ). Це рішення було прийняте для покращення оборони країни і захисту її громадян. Представник уряду в парламенті, Тарас Мельничук, розповів про це, зазначивши, що ідея створення центру належить самій СБУ.

В Україні з'явиться Центр авіації: що відомо

В Україні створили Центр авіації Служби безпеки України

Центр буде займатися важливими завданнями для забезпечення безпеки України. Його мета — захистити країну від внутрішніх і зовнішніх загроз, допомагати в розслідуванні злочинів, що загрожують миру та безпеці, і боротися з тероризмом. Особливу увагу Центр приділятиме допомозі у бойових діях разом зі Збройними силами України та іншими військовими формуваннями.

"Новостворена установа буде виконувати завдання Служби безпеки для захисту суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, припинення і розкриття правопорушень проти миру і безпеки людства, тероризму, зокрема в районах ведення бойових дій спільно зі Збройними силами України та іншими військовими формуваннями", — зазначив нардеп Олексій Гончаренко,

Центр авіації СБУ стане ключовою ланкою в системі національної оборони, зосереджуючись на використанні авіаційних засобів для вирішення широкого спектру завдань, від розвідки до оперативного реагування на загрози.                                

Крім того, портал "Коментарі" передає, що фахівці провели тестування нових надводних дронів Sea Baby, виготовлених завдяки масштабному волонтерському збору у 2024 році. Ці "Морські малюки" відрізняються від попередніх як на вигляд, так і за характеристиками.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини