Головна Новини Суспільство події В Україні вдарять заморозки: синоптики озвучили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вдарять заморозки: синоптики озвучили прогноз

У вівторок, 7 вересня, вдень очікується суха і сонячна погода

6 вересня 2021, 12:11
Поділіться публікацією:

Згідно з прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, найближчої ночі в країні очікуються заморозки. Температура повітря місцями знизиться до 1 градуса зі знаком "+", внаслідок чого оголошений перший рівень небезпеки погодних умов, передає OBOZREVATEL.

В Україні вдарять заморозки: синоптики озвучили прогноз

В Україні вдарять заморозки: синоптики озвучили прогноз - фото з відкритих джерел

У вівторок, 7 вересня, вдень очікується суха і сонячна погода. Опадів також не прогнозується.

У всіх регіонах, крім Закарпаття та південних областей, на поверхні ґрунту будуть заморозки до 0-3 °С (І рівень небезпеки, "жовтий").

Загалом температура повітря у північній, західній і східній частині країни буде коливатися в межах +3...+6 градусів. У Черкаській і Кіровоградській областях стовпчики термометрів вночі покажуть до +1...+4 градусів. Найтепліша погода очікується на півдні, до 6...10 градусів зі знаком "+".

У денний час температура повітря буде невисокою — очікується до +16...+19 градусів у західних областях, а також у деяких північних, північно-західних і центральних регіонах. У південній частині країни температура буде коливатися в межах +17...+21 градуса, в Криму та Запоріжжі — до 20...22 градусів тепла.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що синоптики зробили насторожує прогноз, зазначивши, що другого "бабиного літа", яке зазвичай приходить у жовтні, в Україні може не бути. Другий місяць осені ризикує стати набагато холоднішим, ніж листопад і навіть грудень. А перший сніг українці можуть побачити в останніх числах жовтня. З кожним роком жовтень всі більше не схожий на себе. Адже він нагадує перший місяць зими — за температурою та опадами. Синоптики не виключають, що, якщо температура наблизиться до нуля, то в другій декаді жовтня українці не побачать мокрого снігу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини