Головна Новини Суспільство події В Україні стався землетрус (мапа)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стався землетрус (мапа)

Підземні поштовхи зареєстрували у Чернівецькій області

2 грудня 2022, 10:02 comments1635
Поділіться публікацією:

У четвер, 1 грудня, в Україні стався землетрус. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє Головний центр спеціального контролю.

В Україні стався землетрус (мапа)

Землетрус. Фото: з відкритих джерел

За даними фахівців, епіцентр землетрусу залягав у районі міста Новодністровськ Чернівецької області на глибині 6 кілометрів. Його магнітуда становила 2,2 за шкалою Ріхтера.

"За класифікацією землетрусів відноситься до невловимих. Інтенсивність коливань лежить нижче за межу чутливості людей. Струси землі виявляються і реєструються тільки сейсмографами", — йдеться в повідомленні сейсмологів.

При цьому фахівці зазначили, що останній землетрус із території Чернівецької області було зареєстровано 18 листопада 2022 року із магнітудою 2,7.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чого очікувати наприкінці року: чи посилить Захід підтримку економіки України та тиск на санкції на РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Байден просить Конгрес надати додаткову допомогу Києву, щоб забезпечити поразку Путіна. Як пояснила заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд, Путін сьогодні намагається здійснювати одразу кілька атак на українців. Щодня в Україні фіксуються сотник військових злочинів, які вчиняє російська армія за вказівкою російського президента Путіна. Крім цього, за вказівкою глави Кремля Москва проводить ядерний шантаж. Росія використовує також голод як зброю, а ще намагається заморозити українців із приходом зими.

Ще раніше "Коментарі" писали – Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії. Журналісти "Коментарів" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.

В Україні стався землетрус (мапа) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини