Головна Новини Суспільство події В Україні сьогодні до +12, але пощастить не всім
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні сьогодні до +12, але пощастить не всім

Сьогодні буде досить тепла погода, але вітряна. Температура повітря протягом доби 3 січня буде коливатися в межах 3-5 градусів

3 січня 2021, 06:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Україні знову всюди плюсова температура, ніяких опадів, а на півдні і на Закарпатті — взагалі "весна". Про це пише в Facebook синоптик Наталія Діденко.

В Україні сьогодні до +12, але пощастить не всім

Фото: kolobok.ua

За її словами, як для січня, сьогодні буде досить тепла погода, але вітряна. Температура повітря протягом доби 3 січня буде коливатися в межах 3-5 градусів.

На сході очікується 0-3 тепла. У південній частині та на Закарпатті 6-12 градусів.

У Києві в неділю опади малоймовірні. Найближчої ночі близько нуля, вдень очікується 3-5 градусів тепла. Вітер південно-східний, може бути поривчастим.

Діденко також попередила про тумани і місцями невеликі ожеледиці.

Нагадаємо, синоптики попереджають про новий циклон Kira, який буде насуватися на нашу країну з боку південного заходу Європи. Тому в західних областях пройдуть дощі, місцями — з мокрим снігом. У решті регіонів буде похмуро, але без істотних опадів. Крім того, по всій Україні в останній день року синоптики прогнозують туман. У центральних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі +3 ... + 6 ° С, вдень 6 ... 9 ° С. На заході України хмарно, дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі +3 ... + 6 ° С, вдень 4 ... 7 ° С. У північних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі +3 ... + 6 ° С, вдень 5 ... 8 ° С. На сході країни також мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі -2 ... 1 ° С, вдень 1 ... 4 ° С. У Києві хмарно, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі +3 ... + 6 ° С, вдень 5 ... 8 ° С.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини