Головна Новини Суспільство події В Україні скасовують планові операції і госпіталізації, - Ляшко
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні скасовують планові операції і госпіталізації, - Ляшко

Українські лікарні прийматимуть лише ургентних хворих і хворих на COVID-19

9 листопада 2020, 16:35
Поділіться публікацією:

Головний санітарний лікар України, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив про перехід на другий етап реагування на COVID-19. З 9 листопада в українських клініках будуть заборонені планові операції та госпіталізації.

В Україні скасовують планові операції і госпіталізації, - Ляшко

ФОТО: LIGA

"З понеділка всі планові госпіталізації заборонені, наші лікарні приймають тільки ургентних хворих і виключно хворих на коронавірус", — підкреслив Віктор Ляшко.

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, другий етап реагування припускає близько 70% заповненості ліжок фонду по всій країні. Також орієнтовна кількість хворих з підтвердженими випадками коронавірусної інфекції становить 8-10 тисяч.

Головний санлікар також закликав громадськість дотримуватися всіх карантинних правил, встановлених урядом, щоб система охорони здоров'я України не зазнала кризи. За його словами, найближчим часом Кабінет міністрів прийме рішення про посилення "карантину вихідного дня".

Як повідомляли "Коментарі" раніше, під час брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про карантин вихідного дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://gordonua.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини