Головна Новини Суспільство події В Україні розпочали масштабний демонтаж незаконної реклами: зняті щити передадуть теробороні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розпочали масштабний демонтаж незаконної реклами: зняті щити передадуть теробороні

Олександр Кубраков анонсував в Україні масштабний демонтаж незаконної реклами

27 березня 2022, 19:14
Поділіться публікацією:
В Україні розпочався масштабний демонтаж незаконної реклами. Так. у Київській області рекламні щити, які були встановленні з порушеннями, передадуть на потреби тероборони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очільника Міністерства інфраструктура Олександра Кубракова.
Високопосадовець розповів, що демонтовані рекламні щити з Бориспільської траси підуть на потреби тероборони, зокрема, білборди служитимуть укріпленням для барикад або підуть на протитанкові їжаки.
"На відео – перші з рекламних щитів, які Служба автомобільних доріг у Київській області демонтує на Бориспільській трасі. Тривалий час їх хаотично та з порушенням законних процедур встановлювали на узбіччі однієї з найзавантаженіших доріг України. Тепер білборди служитимуть силам оборони – ними укріплять барикади, а з найбільш міцних частин, зокрема металопрокату в основі конструкцій, зробимо протитанкові їжаки",- заявив чиновник.
Також Олександр Кубраков анонсував великий демонтаж незаконної реклами, що пройде на території усієї країни.
"Масштабний демонтаж незаконної реклами проводимо по всій країні, особливо в регіонах, які близькі до фронту. Також з перших днів війни демонтуємо наші дорожні знаки, щоб дезорієнтувати ворожі війська. Зараз вони зберігаються на наших складах. І, на відміну від незаконних білбордів, вони повернуться на українські дороги вже по закінченню війни. І, звісно ж, залишимо на пам’ять про перемогу уже відомі на весь світ знаки (з незначним цензоруванням), що вказують на єдиний можливий напрямок руху для сил окупанта на нашій землі. Наводимо лад на своїй землі. Ми обов’язково переможемо",- наголосив Кубраков.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП закликають тероборону негайно розвантажити дороги на Заході.
 

В Україні розпочали масштабний демонтаж незаконної реклами: зняті щити передадуть теробороні

В Україні почали боротися з незаконною рекламою (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини