Головна Новини Суспільство події В ОП закликають тероборону негайно розвантажити дороги на Заході: відомі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП закликають тероборону негайно розвантажити дороги на Заході: відомі причини

В ОП закликали розвантажити дороги

5 березня 2022, 18:10 comments3321
Поділіться публікацією:

Представник Офісу президента Олексій Арестович звернувся до захисників самооборони з проханням  розвантажити автостради, аби безперешкодно могли рухатись колони транспорту, що везуть міжнародні  гуманітарні вантажі. Відеоролик із своїм зверненням він розмістив на власній сторінці в соціальних   мережах.

В ОП закликають тероборону негайно розвантажити дороги на Заході: відомі причини

В ОП звернулися до тероборони (фото з відкритих джерел)

Радник президента звернув увагу, що  перекриті автостради на західних територіях є перешкодою для автоколон вантажів гуманітарної та воєнної допомоги, що йде з європейських країн. Їх не можливо завчасу доставити  в східні, південні та центральні території нашої  країни.

Як зазначив Олексій Арестович,  представники місцевої самооборони, як стверджують, проявляють чимало "рвєнія". Він закликав однодумців із західних регіонів допомогти знову відновити порядок на автострадах. Бо це стало тепер великою  проблемою. В своєму "рвенії"  бійці самооборони створюють проблеми на рівні країни. Будь ласка, впорядкуйте все в себе на місцях.

Ця  проблема вже привернула увагу іноземних кореспондентів. Зокрема, мова йде про автостради Тернопільської, Волинської, Рівненської, Чернівецької та Львівської областей якими їдуть і зворотні потоки вантажівок.

 Радник президента підсумував, що західні регіони багато  зробили для того, щоб захистити нашу  країну. При цьому, він звернувся із закликом  відкрити автостради для  автомобілів з міжнародними  гуманітарними вантажами.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про переговори та гуманітарні коридориРосія, яка відкрито напала на Україну 24 лютого, зриває домовленості про евакуацію в "зелених коридорах", продовжує обстріл. Путін робить чергові загрозливі заяви. Чи є шанс до чогось домовитись у таких умовах? Політолог, експерт з питань російської агресії проти України Віктор Каспрук упевнений: будь-які домовленості з РФ не означають, що вона їх виконуватиме – або виконуватиме повністю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини