Головна Новини Суспільство події В Україні різко зміниться погода: синоптики попереджають про небезпеку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зміниться погода: синоптики попереджають про небезпеку

Укргідрометцентр попереджає про грози 20 серпня, в деяких регіонах очікуються град та шквали

19 серпня 2022, 15:54 comments1016
Поділіться публікацією:

В перший день серпневих вихідних, в чималій кількості регіонів України будуть  очікуватись несприятливі погодні умови.  При цьому, українські синоптичні працівники роблять  прогноз, де зазначають на завтрашній день  грозу, град та шквали.

В Україні різко зміниться погода: синоптики попереджають про небезпеку

В Україні очікується град (фото з відкритих джерел)

Про це інформують в  Укргідрометцентрі.

За спостереженнями синоптиків, завтра, в суботу, на  території Лівобережної України,  зокрема, в  Черкаському та Кіровоградському  регіонах прогнозуються грози.

Вже пізніше, вдень,  в південних та південно-східних  регіонах, зокрема, на територіях  окремих районів очікують град та шквали 15-20 м/с.

Прогнозисти навіть оголосили там  І рівень небезпеки, жовтий.

До слова, як прогнозує  синоптик  Ігор  Кібальчич,  увесь цей тиждень на території нашої країни буде переважати нестійка погода: періодичні дощі час від часу змінюватимуться  не дуже жаркою, серпневою погодою.

Разом з тим, як передбачають прогнози українських синоптиків, в ці  вихідні, 20 та 21 серпня, на території нашої країни погода зазнає  змін. Дощі, що надокучали українцям — припиняться.  Натомість жителі країни насолоджуватимуться  літнім теплом, в деякі регіони прийде 30-градусна спека.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Дощі та спека до +36: як зміниться погода в Україні.15 серпня  в Україні синоптики повідомляють про грози та короткочасні дощі. Але температура повітря триматиметься на рівні +36 градусів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на прогноз погоди від Укргідрометцентру в Facebook. Відтак у повідомленні йдеться, що 15 серпня, в Україні очікуються короткочасні дощі і грози. Опадів не буде, тільки на Сході України. Вітер — східний, північно-східний, 5-10 м / с.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини