Головна Новини Суспільство події Дощі та спека до +36: як зміниться погода в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі та спека до +36: як зміниться погода в Україні

Актуальний прогноз погоди на 15 серпня

14 серпня 2022, 16:51
Поділіться публікацією:

15 серпня  в Україні синоптики повідомляють про грози та короткочасні дощі. Але температура повітря триматиметься на рівні +36 градусів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на прогноз погоди від Укргідрометцентру в Facebook.

Дощі та спека до +36: як зміниться погода в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Відтак у повідомленні йдеться, що 15 серпня, в Україні очікуються короткочасні дощі і грози. Опадів не буде, тільки на Сході України. Вітер — східний, північно-східний, 5-10 м / с.

 В Західних, Центральних та Північних регіонах, на Одещині, Миколаївщині температура повітря вночі триматиметься на рівні +15 +20 градусів, а вдень повітря прогріється до +25 +30.

 На решті території України вночі очікується  +18 +23 градуси тепла, а вдень  температура підніметься до +31 +36.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у суботу погода у різних частинах України кардинально відрізнятиметься — подробиці. Завтра (13 серпня) на Україну очікували температурні контрасти. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко. Водночас у північних та центральних областях України 25-29 градусів. У Полтавській області, у Кропивницькому з районами та на Сумщині 27 30 градусів. А у південній частині України синоптик прогнозує вже 28 33 градуси.

Також "Коментарі" писали про те, що синоптик розповіла, де пройдуть дощі. (11 серпня) частину України залило дощами. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.Так, за прогнозом синоптика, найближчої ночі дощі та місцями грози пройдуть у північних областях, на Волині, Рівненщині, зачеплять Полтавщину, Черкащину, можливі локально на Харківщині, Луганщині.Температура повітря найвищою залишається у східних областях та у південній частині плюс Дніпропетровщина, спека до +30 +34 градусів. На решті території України вдень передбачається +21+27 градусів.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини