Головна Новини Суспільство події В Україні різко зміниться погода і вдарить +31
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко зміниться погода і вдарить +31

Погода стане набагато теплішою, а опади відступлять. Проте у низку областей через кілька днів знову повернеться похолодання.

17 червня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

Погода в українських регіонах  буде  набагато  гарячішою – у вівторок, 18 червня, в переважній  більшості  областей стовпик  термометра  плюсуватиме від +26 до +31 градуса. Дощі поступово відступають, періодичний дощ та гроза  в цей день  прогнозують тільки в семи регіонах.

В Україні різко зміниться погода і вдарить +31

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

При цьому,  в країні  більше  переважатиме суха погода. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко.

"Більше в Україні буде сухої погоди, бо антициклон Ziggi постарається. Проте хвости атмосферних фронтів зумовлять завтра періодично дощ та грозу на Сумщині, Харківщині, Волині, Рівненщині та ввечері 18-го червня на Чернігівщині, Житомирщині та Київщині. І все ж завтра в Україні буде багато сонця і скоріше без опадів, аніж серйозні дощі", – стверджує прогнозистка.

Як вона продовжила, температура  буде ще теплішою. У вівторок  прогнозується +26…+31 градус, на Сумщині, Харківщині та Чернігівщині буде +23…+26 градусів.

"Тиждень буде теплим, до спеки, хіба що у четвер короткочасно похолоднішає на півночі, заході України. Літо входить у найщедрішу та найтеплішу пору", – завершила  Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, коли в Україні припиняться дощі й повернеться спекаПогода в українських регіонах  завтра, 13 червня,  прогнозується  переважно без  опадів в більшості  регіонів. Дощі з грозами  підуть  з Київської області  ввечері 12 червня, а з  нашої країни загалом – 13 червня.

Спека в Україну прийде в найближчий понеділок, 17 червня. Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко. Прогнозистка  каже, що завтра  дощі з грозами будуть йти в західних  регіонах, на Одещині та Миколаївщині. В ніч на 13 червня опади прийдуть  на Чернігівщину, Сумщину та у східні   регіони. У  всіх інших областях  в четвер  опадів не прогнозується.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини