Головна Новини Суспільство події В Україні різко погіршиться погода: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні різко погіршиться погода: що відомо

Діденко повідомила, що очікується сніг, мокрий сніг й навіть подекуди дощі

11 лютого 2023, 20:50 comments3155
Поділіться публікацією:

Територією України будуть проходити  атмосферні фронти, які з собою принесуть погіршення погоди та  опади. Це станеться, вже з найближчої ночі та до  вечора 12 лютого. Про це попереджує  народна синоптикиня Наталка Діденко, оприлюднивши повідомлення в соціальних  мережах.

В Україні різко погіршиться погода: що відомо

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Сніг та мокрий сніг спочатку з'являться в західних та північних областях, потім посунуться на центр та Харківщину, Одещину. Десь навіть дощитиме", — пише прогнозиста.

Вже в неділю, в денний час  опади припиняться   в переважній більшості областей країни. Затримаються  тільки в Запорізькій, Луганській, Донецькій областях та  на південних  територіях  Харківщини та в Криму. При  цьому, можливі сильні  пориви вітру.

В неділю, 12 лютого,  стовпчик термометра на територіях переважної  більшості регіонів  показуватиме  вночі 0...-5 градусів морозу, денної пори прийде  відлига. В столиці  вночі падатиме сніг, денної пори можливість  опадів малоймовірна, можливе сонце. Але заважатимуть пориви  рвучкого вітру, стовпчик термометра  вдень показуватиме  0...+2 градуси.

Як  прогнозує  Наталка Діденко,  така синоптична ситуація продовжуватиметься  до  свята Стрітення, 15-го лютого.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що морози будуть відступатиНа вихідні, які прийдуть 11-12 лютого, погода на території нашої країни зміниться. Йдуть нові атмосферні фронти, і несуть з собою сніг та мокрий сніг. Наталка Діденко зазначила, що найближча ніч ще буде холодною, до -7 -14 градусів. Але в ніч на неділю,  це 12 лютого, морози впадуть до -2 — 7 градусів. Вдень  на території країни  стовпчик термометра показуватиме -3 +2 градуси.  В столиці погода теж зазнає змін. Синоптик говорить про сніг, мокрий сніг, проте вдень, у неділю снігопади підуть далі. Щодо вітру, то він буде південно-західного напряму з переходом на північно-західний, іноді його пориви будуть рвучкі. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини