Головна Новини Суспільство події Морози будуть відступати: синоптикиня -про зміни в погоді на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Морози будуть відступати: синоптикиня -про зміни в погоді на вихідні

Вночі ще підморозить, а в денні години - відлига, навіть "плюси" невеличкі,- Діденко

10 лютого 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

На вихідні, які прийдуть 11-12 лютого, погода на території нашої країни зміниться. Йдуть нові атмосферні фронти, і несуть з собою сніг та мокрий сніг

Морози будуть відступати: синоптикиня  -про зміни в погоді  на вихідні

Морози відступають(фото з відкритих джерел)

Про це інформує народний синоптик Наталка Діденко.

Як вона передбачає, в суботу  в регіонах півдня та південного  сходу "серйозні" опади малоймовірні.

"При проходженні фронтів вітер може посилюватися. На дорогах через ожеледицю та сніг стане складніше рухатися. Нарешті відступлять морози", — каже прогнозистка.

Наталка Діденко зазначила, що найближча ніч ще буде холодною, до -7 -14 градусів. Але в ніч на неділю,  це 12 лютого, морози впадуть до -2 — 7 градусів. Вдень  на території країни  стовпчик термометра показуватиме -3 +2 градуси.

 В столиці погода теж зазнає змін. Синоптик говорить про сніг, мокрий сніг, проте вдень, у неділю снігопади підуть далі. Щодо вітру, то він буде південно-західного напряму з переходом на північно-західний, іноді його пориви будуть рвучкі. 

"Потепління. Вночі ще підморозить, а в денні години — відлига, навіть "плюси" невеличкі. Тому, шановні метеозалежні, підготуйтеся, не лякайтеся", — попередила Діденко. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода.З четверга,  5 січня, в  нашій країні  суттєво зміниться погода. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в Україну  прийде скандинавський  циклон Axel. Він прийде до нас з  опадами  та сильним вітром.Як прогнозує Діденко, опади таки будуть помірні, в південних   регіонах — невеликі. В східних  регіонах  дощі та мокрий сніг будуть йти  5 січня вже  в другій половині дня та увечері.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини