Головна Новини Суспільство робота і кар'єра В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода

За словами синоптика Наталки Діденко, 5 січня в Україні очікуються опади

4 січня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:

З четверга,  5 січня, в  нашій країні  суттєво зміниться погода. Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в Україну  прийде скандинавський  циклон Axel. Він прийде до нас з  опадами  та сильним вітром.

В Україну йде циклон Axel: синоптик розповіла, як зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Як прогнозує Діденко, опади таки будуть помірні, в південних   регіонах — невеликі. В східних  регіонах  дощі та мокрий сніг будуть йти  5 січня вже  в другій половині дня та увечері.

"При переміщенні атмосферних фронтів 5 січня західний та південно-західний вітер посилюватиметься до сильного, місцями до 15-20 метрів за секунду", — зробила попередження  синоптикиня.

Стовпчик термометра, як пронозу є Діденко, вночі показуватиме  від + 4 тепла до — 3 морозу. Завтрашнього дня  ще буде з плюсами, +3 +8 градусів,  найтепліше в південних регіонах та західних  — до +7+11 градусів. Холодна погодапершою  прийде  в регіони  північного сходу нашої країни — 0+4 градуси показуватиме стовпчик термометра.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йдуть сильні морозиВ регіонах нашої країни продовжують  панувати аномальні плюсові  температури. У вівторок, 3  січня  в південних областях  стовпчик термометра плюсуватиме  +14 градусів. Але вже швидко в українські регіони прийде  морозна погода,  щоправда, нетривала.В столиці у вівторок  затримається плюсова температура, на стовпчику термометра буде +9 градусів, але поволі  повітряні маси будуть  поступово "з'їжджати". Як стверджує  синоптикиня Наталка  Діденко, холодні маси  зайдуть на українські території  4-6 січня. Пік морозу та холоду синоптики очікують з  7 по 9 січня. "Морозний пік припаде на 7-9 січня, коли нічна температура повітря на сході та півночі може опускатися до -10...-15 градусів",- прогнозує Діденко. Але холоди будуть панувати недовго. Бо  з 10-го січня в  нашу країну знову прийде тепло та відлига.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини