Головна Новини Суспільство події В Україні попереду 4 вихідні поспіль: коли доведеться відпрацьовувати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні попереду 4 вихідні поспіль: коли доведеться відпрацьовувати українцям

У Кабміні розповіли, коли українці будуть відробляти за вихідні у жовтні

11 жовтня 2021, 23:06
Поділіться публікацією:

На цьому тижні, робочими буде лише три  робочих дні. Чотири дні підряд – з14 по 17 жовтня включно громадяни нашої країни матимуть вихідні. В четвер, 14 жовтня разом зі святом Покрови відзначатимемо День захисників та захисниць України. Разом з тим, за п’ятницю, 15 жовтня, доведеться виходити на роботу в наступну суботу,23 жовтня. Про це інформує пресслужба Кабінету Міністрів України.

В Україні попереду 4 вихідні поспіль: коли доведеться відпрацьовувати українцям

Українців чекають чотири дні вихідних поспіль (фото з відкритих джерел)

Тому, відпрацювавши початок тижня, можна планувати своє дозвілля на чотири вільні дні – 14, 15,16, 17 жовтня.

Ця новація для співвітчизників, які виконують свої робочі обов’язки  в установах та організаціях протягом робочої п’ятиденки і мають потім два вихідні, які випадають на суботу та неділю.

 Для банків та їх установ свій власний режим роботи встановлює Національний банк України.

День захисників і захисниць України почав відзначатися 14 жовтня 2014 року. З 2015 року цей день є неробочим. До липня 2021 року свято називалося День захисника України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як на День незалежності працювали банкиКабмін прийняв рішення перенести робочий день з понеділка, 23 серпня, на суботу, 28 серпня. Тому українці змогли відпочити чотири вихідних поспіль — з 21 по 24 серпня.Нацбанк України визначив порядок роботи банківської системи в зв'язку з перенесенням Кабінетом міністрів робочих днів у 2021 році. Так, день роботи банківської системи України в 2021 році переносяться з понеділка 23 серпня — на суботу 28 серпня. В НБУ прийняли рішення про те, що міжбанківські перекази через систему електронних платежів (СЕП) 28 серпня будуть здійснюватися датою банківського дня 28 серпня 2021 року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини