Головна Новини Суспільство події В Україні оголосили штормове попередження: в яких регіонах різко погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні оголосили штормове попередження: в яких регіонах різко погіршиться погода

Синоптики прогнозують сильні пориви вітру, снігопади та хуртовини

6 лютого 2022, 21:45 comments1030
Поділіться публікацією:

Жителів нашої країни попереджують про раптове погіршення погоди в неділю та понеділок, 6 та 7 лютого. Про це інформують синоптики Укргідрометцентру в соціальних мережах.

В Україні оголосили штормове попередження: в яких регіонах різко погіршиться погода

В Україні погіршитися погода (фото з відкритих джерел)

 Мова йде про  штормове попередження. За оприлюдненою інформацією,  в кінці вихідного  дня 6 лютого  в Закарпатській області, в горах Карпат та  в Прикарпатському регіоні будуть пориви  буревію до  15-20 м/с, в Карпатах 25 м/с. В понеділок, 7  лютого на західних  територіях  пориви  буревію  15-20 м/с; в Карпатських горах  25 м/с, хуртовини; в регіоні  Карпат та в Закарпатській області опади у вигляді  значного  снігу  та мокрого  снігу.  Штормове попередження І рівня небезпеки,  колір жовтий".

Синоптики зазначають, що наявна погода  може  призвести до порушень розкладу в транспортному сполученні  на окремих  територіях  доріг та  на вулицях.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики розповіли, де на вихідні зіпсується погодаУ вихідні в Україні очікується сніг, а також різкі перепади температури. У неділю у більшості України буде хмарна погода без опадів. Сніг очікується на Заході в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій областях. При цьому вдень температура повітря підніметься до +4, а на ніч впаде до -6 градусів. У східних областях погода буде сніговою протягом усього дня. Удень очікується потепління до +1, але вже до ночі температура знизиться до -8. У північних, центральних та південних областях у цей день опадів не очікується. Вдень температура повітря очікується від +2 до +4 градусів, а до ночі — до -3.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слава

6 лютого 2022, 22:45

Що відбувається в горах - треба поширювати на всю країну крикливим заголовком!!


Новини