Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, де на вихідні зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, де на вихідні зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні

5 лютого 2022, 00:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У вихідні в Україні очікується сніг, а також різкі перепади температури. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики розповіли, де на вихідні зіпсується погода

Прогноз погоди в Україні. Фото з відкритих джерел

За словами синоптиків, у суботу мокрий сніг з дощем охопить північну, центральну та західну частини України. При цьому вдень варто очікувати на плюсову температуру. Вночі у північні області повернеться мороз до 10 градусів. На Заході температура вночі впаде максимально до 3 градусів нижче від 0. У центрі України — вдень буде до +3 градусів, а вночі — до -6.

У південних областях країни температура повітря підніметься вдень до 5-ти градусів. Проте вже до ночі стовпчики термометрів впадуть до -7. У Криму вдень варто очікувати до 6, а вночі – до -6. Східні області мороз поки що не покидають. Вдень синоптики обіцяють до -5 градусів, а на ніч — до -10 градусів. Без опадів.

У неділю у більшості України буде хмарна погода без опадів. Сніг очікується на Заході у Ужгородській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій областях. При цьому вдень температура повітря підніметься до +4, а на ніч впаде до -6 градусів. У східних областях погода буде сніговою протягом усього дня. Удень очікується потепління до +1, але вже до ночі температура знизиться до -8.

У північних, центральних та південних областях у цей день опадів не очікується. Вдень температура повітря очікується від +2 до +4 градусів, а до ночі — до -3.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що фахівці американського відомства NASA розповіли, що у землі наближається космічний камінь великих розмірів. За даними астрономів, він максимально зблизиться із Землею вже на початку весни цього року. Стало відомо, яка відстань буде між ним і Землею.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що вчені з'ясували, як вакцини від коронавірусу впливають на статеве здоров'я жінок. Дослідження провели фахівці у галузі гінекології та акушерства США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини