Головна Новини Суспільство події В Україні очікуються заморозки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні очікуються заморозки

Відмітки від 0 до -5 морозу можливі в східних областях України

22 вересня 2020, 09:07
Поділіться публікацією:

Попри позначки у 25 градусів тепла вдень, прийдешньої ночі в деяких областях України очікуються заморозки. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

В Україні очікуються заморозки

Відмітки від 0 до -5 морозу можливі в східних областях. Однак вже з завтрашнього дня очікується поступове підвищення температури.

Варто зазначити, що сьогодні в Україні збережеться сонячна і тепла погода. Згідно з прогнозом Гідрометцентру країни, практично у всіх областях стовпчики термометрів показуватимуть від 23-ти до 25-ти градусів тепла.

Такі позначки будуть в Києві, у всіх західних, південних і центральних областях. Прохолодніше в цей день буде лише в Сумах, Харкові, Полтаві, Донецьку та Луганську, де прогнозують +22 ... +24 тепла.

Нагадаємо, рівень Світового океану, за даними NASA, продовжує стрімко зростати — куди швидше, ніж очікували вчені. Якщо ж глобальне потепління буде прогресувати в цьому ж темпі, льодовики Землі можуть розтанути мінімум за 5000 років. Вчені Science Insider показали, як виглядатиме наша планета без льодовиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини