Головна Новини Суспільство події В Україні потеплішає до 12 градусів, але не скрізь: у яких регіонах буде холодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні потеплішає до 12 градусів, але не скрізь: у яких регіонах буде холодніше

5 січня також очікуються опади у вигляді дощів, але вони будуть неоднорідними

4 січня 2022, 16:56
Поділіться публікацією:

За словами відомого українського синоптика Наталії Діденко, у середу, 5 січня, в Україні очікується найтепліший день. Стовпчики термометрів завтра покажуть 5...12 градусів зі знаком "плюс". Проте на Сході країни та на Сумщині буде холодніше — 1...5 градусів тепла. Свій прогноз фахівець розмістила на сторінці у соцільній мережі Facebook.

В Україні потеплішає до 12 градусів, але не скрізь: у яких регіонах буде холодніше

Потепління в Україні - фото з відкритих джерел

Діденко наголосила, що 5 січня також очікуються опади у вигляді дощів, але вони будуть неоднорідними. Вночі та вранці — на Заході, Півночі та Центрі України. Вдень у східних регіонах можливий мокрий сніг.

"Нова порція дощів підійде в денний час у західні області", — зазначила синоптик.

В інших регіонах України протягом середи, 5 січня, істотних опадів не прогнозується.

Мешканці столиці завтра також можуть готуватися до найтеплішого дня, зазначає синоптик. Стовпчики термометрів у Києві покажуть +6...+9 градусів. Найближча ніч та ранок у столиці будуть дощовими, а вдень опадів не очікується.

Крім того, Діденко закликала українців берегти себе та своє майно від старих дерев та не затримуватись довго під дахами високих будівель. Усі погодні зміни, за словами синоптика, відбуваються на фоні західного вітру.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, коли Україну накриють мороз. За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, температура повітря в країні почне опускатися на Різдво, 7 січня, за рахунок впливу антициклону. Стовпчики термометрів опустяться до 3 градусів зі знаком "мінус" у денний час, а в Карпатах очікується від -2 до — 7 градусів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини