Головна Новини Суспільство події В Україні можуть скасувати строковий призов в армію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть скасувати строковий призов в армію

Відмова від військового призову може відбуватися вже через кілька років

20 липня 2021, 21:56 comments1847
Поділіться публікацією:

Через два роки в Україні можуть скасувати військовий призов в армію. Про це розповів голова політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

В Україні можуть скасувати строковий призов в армію

Скасування строкового призову в армію в Україні. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю виданню "Українські новини" Олександр Корнієнко заявив, що скасування строкового призову може відбуватися в нашій країні вже у 2023 році.

Раніше голова підкомітету з державної безпеки та оборони Ірина Верещук повідомляла, що скасування призову точно не буде у 2021 і 2022 роках. Разом з тим політик заявила, що швидко це статися ніяк не може, це поступовий процес.

За словами голови партії "Слуга народу", в країні будуть поступові зміни в системі строкового призову. Тобто, з часом він буде і зовсім замінений на службу в резерві. Це безпосередньо пов'язано з прийняттям законопроєкту про національний опір.

Військова стратегія, підписана главою держави, передбачає скасування строкового призову. Також Олександр Корнієнко заявив, що незабаром в Україні буде проведена реформа військкоматів. Однак у подробицях про це не розповів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що змінилося у військовому призові 2021. З початку поточного року призовників відразу відправляють до військових частин, без попереднього направлення в навчальні центри. Так само відбуватиметься і підготовка призовників. Вони матимуть можливість визначитися з професією, особисто поговорити з командиром, а також ознайомитися з особливостями служби.

Восени 2019 року міністр оборони розповів про скасування військового призову та про те, як Україна буде наближатися до стандартів НАТО і наскільки тривалим буде цей процес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ветеран

20 липня 2021, 21:38

По перше: я таке гавно років 20 чую. По друге: який виблядок приліпив сюди фотку москалів?!!!

Іра

20 липня 2021, 21:33

А мы что, уже порешали все проблемы и осталось только разогнать армию?

Борис

20 липня 2021, 21:17

Армійські спогади.... https://youtu.be/ZBLID63pSPs


Новини