Головна Новини Суспільство події В Україні можуть підняти штрафи за відсутність масок в громадських місцях
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні можуть підняти штрафи за відсутність масок в громадських місцях

Максимальний поріг - 225 гривень, якщо це не спричинило за собою ніяких наслідків

31 жовтня 2020, 10:42
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов звернувся до депутатів Верховної Ради, щоб ті підтримали його ініціативу підвищення штрафів за порушення карантинних обмежень. Про це він заявив під час брифінгу в суботу, 31 жовтня.

В Україні можуть підняти штрафи за відсутність масок в громадських місцях

"У нас на обидві ноги кульгає система контролю за дотриманням правил життя під час карантину. Тому я вважаю, що потрібно підвищувати штрафи за подібні порушення. В першу чергу це стосується тих, хто так не любить одягати захисні маски. Зараз ми прописали штрафи в Україні за подібні порушення — від 175 гривень до 225. У новому законопроекті чітко прописано, за що потрібно карати і де. Я звертаюся до народних депутатів: давайте приймемо цей законопроект. Ви ж самі бачите, скільки людей зараз хворіють ", — заявив Степанов.

Як раніше повідомляли "Коментарі", за останню добу в Україні антирекорд захворюваності.

Всього за час пандемії в Україні виявлено 387 481 випадок зараження. Також за останню добу від COVID-19 померло 155 осіб, повністю вилікувалося — 3 902.

Лідером по захворюваності продовжує залишатися Київ. У столиці 781 новий випадок за добу. На другому місці — Донецька область (741) і 622 пацієнта додалося в Харківській області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини