Головна Новини Суспільство події В Україні будуть сильні заморозки: синоптики попередили про нове похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні будуть сильні заморозки: синоптики попередили про нове похолодання

Вдень в Україні в середньому +9 +14, в Закарпатті до + 17

8 травня 2023, 22:50 comments1288
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні на цьому тижні  не порадує співгромадян теплом, навпаки кілька найближчих днів  будуть  холодними. Синоптики прогнозують,  що в українських   регіонах ще  продовжуватимуться  заморозки до -5 на поверхнях ґрунту. Як повідомляють в Укргідрометцентрі, на  вівторок прогнозуються заморозки  у північних та більшості регіонів Заходу.

В Україні будуть сильні заморозки: синоптики попередили про нове похолодання

В "Укргідрометцентрі" попередили про заморозки (фото з відкритих джерел)

Як інформують синоптики, 9 травня в нашій країні  буде мінлива хмарність. В  південних та  східних регіонах,  зокрема, в Дніпропетровській області час від часу йтимуть  короткочасні дощі.

На території  решти областей без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Зокрема,  вночі   стовпчик термометра в середньому показуватиме +1 +6 градусів, а на північних і більшості західних  територій на поверхні ґрунту очікують на заморозки 0-5.

В південних  регіонах  стовпчик термометра показуватиме трохи вище + 4 +9 градусів, а вдень  на території країни в середньому +9 +14, в Закарпатському регіоні  до + 17.

На високогір'ях Карпат  прогнозують невеликий мокрий сніг, добова температура в горах  прогнозується в межах 0-5 градусів.

В столиці  у вівторок буде  мінлива хмарність, дощі не прогнозуються. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі прогнозують температуру в межах  +4 +6 градусів, а вдень +11 +13. При цьому, на поверхні ґрунту  на Київщині  очікують на заморозки 0-5.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик розповів про похолодання та заморозкиСиноптики оприлюднили  свій прогноз та  роблять попередження про нестійку погоду на кілька найближчих днів. Вони знову говорять  про опади  та пониження температури. Свій прогноз, зокрема, оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич на meteoprog. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини