Головна Новини Суспільство події В Туреччині російські туристи отримують листівки з подякою (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Туреччині російські туристи отримують листівки з подякою (Фото)

Зміст листівок для російських туристів в Туреччині виклали в соцмережах

4 липня 2022, 10:35 comments4534
Поділіться публікацією:

В Туреччині влітку відпочивають туристи з країни-агресора. Там росіяни знаходять листівки російською, де їм дякують за фінансування виробництва "Байрактарів" для Збройних сил України. Автора ініціативи не вказано та як саме росіяни отримують ці листівки. Про це повідомляється на сторінці парламенту в Фейсбук.

В Туреччині російські туристи отримують листівки з подякою (Фото)

Фото ілюстративне / Pixabay

На листівках надруковано текст: "Подяка від народу України за те, що ви фінансуєте виробництво "Байрактарів". Адже податки від вашого відпочинку йдуть і на виробництво турецьких безпілотників, які будуть передані Збройним силам. Слава Україні! Свобода Росії".

В Туреччині російські туристи отримують листівки з подякою (Фото) - фото 2

Як писав портал "Коментарі", на вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки. В окупованому Криму діє партизанський рух активістів. Свідомі громадяни поширюють правду про війну росії з Україною, спростовують фейки окупаційної влади півострова та російської пропаганди, передають інформацію про переміщення російських військових та техніки по території та в бік материкової України, поширюють листівки.

Також ми писали, що росія поставила ультиматум Болгарії, наразі стосунки між країнами напружені. Минулого тижня уряд Болгарії ухвалив рішення вислати 70 російських дипломатів, в Кремлі заявили, що розірвуть стосунки з країною та висунули ультиматум.

Експерти розповіли, що означають погрози Медведева та чим зумовлена агресивна поведінка російського політика. Заяви колишнього президента рф проаналізувала й психологиня. Черговий випад – назвав західні санкції "хамськими та цинічними" і зазначив, що вони за певних обставин можуть бути сприйняті як акт міжнародної агресії або навіть як casus belli (привід для війни).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини