Головна Новини Суспільство події На вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки: що в них написано (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

На вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки: що в них написано (Фото)

На листівках наголошують, що Крим скоро буде деокупований та повернеться під контроль України

25 червня 2022, 17:45 comments2037
Поділіться публікацією:

В окупованому Криму діє партизанський рух активістів. Свідомі громадяни поширюють правду про війну росії з Україною, спростовують фейки окупаційної влади півострова та російської пропаганди, передають інформацію про переміщення російських військових та техніки по території та в бік материкової України, поширюють листівки.

На вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки: що в них написано (Фото)

Фото ілюстративне / Pixabay

Повідомляється, що кримчани розклеюють постери з цитатами президента України Володимира Зеленського, заявами про те, що Крим – це Україна, про те, що росіянам залишилося не довго й ЗСУ звільнить Крим, з надписами про майбутнє знищення Керченського мосту: “Газові вишки – це тільки початок”. Постери, листівки, плакати розповсюджують в містах Алушта, Сімферополь і Керч.

На вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки: що в них написано (Фото) - фото 2

На вулицях анексованого Криму розклеюють проукраїнські листівки: що в них написано (Фото) - фото 3

В соцмережах з'являється все більше тих, хто сумнівається в достовірності інформації, яку оголошує окупаційна влада, з настроями розчарування в російських ставлениках та намаганнями дізнатися правду.

Тим часом окупаційні силовики не припиняють репресії активних громадян та татар. Лише 22 червня росіяни увірвалися в будинки трьох сімей татар в Генічеському районі й провели затримання двох осіб — Сусанни Ізмаїлової та Расіма Асанова. Як повідомляють в ГО “Кримськотатарський ресурсний центр”, затриманих можуть утримувати на території училища, там росіяни створили катівню для українців.

23 червня, в Веселому біля Судака, окупанти проводили незаконні обшуки в будинку родича активіста Нарімана Курукчі, де начебто зберігаються наркотики, хоча це формальний привід для обшуків. Окупаційна влада забороняє проводити заходи до Дня кримськотатарського прапора 26 червня.

Як писав портал, скільки кримчан мобілізували для участі у війні проти України та які втрати серед них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини