Головна Новини Суспільство події В СБУ розповіли про зачистку диверсантів за минулу добу
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ розповіли про зачистку диверсантів за минулу добу

Правоохоронці затримують пособників ворога

1 березня 2022, 12:12
Поділіться публікацією:

Служба безпеки продовжує знешкоджувати диверсантів та спільників окупантів. Зачистку проводять на всій території. Про це повідомляють в прес-службі СБУ.

В СБУ розповіли про зачистку диверсантів за минулу добу

фото СБУ

Протягом доби в Рівненській області було затримано агента російських спецслужб, який фотографував і знімав на відео стратегічні й військові об’єкти на території області. Затриманий передавав цю інформацію окупантам для підготовки диверсій. Зрадник в соцмережах пропонував гроші за підривну діяльність на території України.

В Житомирській області ліквідували коригувальника вогню. Той ставив мітки, а коли почали перевіряти його документи, почав стріляти в правоохоронців.  СБУ затримала за добу вісім осіб, яким платили гроші за нанесення міток для коригування вогню та вчинення диверсій.

У Маріуполі правоохоронці затримали двох зрадників, що надавали окупантам інформацію про розташування блокпостів, дислокацію та переміщення української військової техніки. Також вони писали в соціальних мережах заклики до здачі міста окупаційним військам.

В Дніпропетровській області оголосили підозру чоловіку, що знімав на телефон пересування української військової техніки. Зрадник надсилав цю інформацію абоненту з території РФ. В Запорізькій області оперативники СБУ провели затримання агента Росії, що є бойовиком так званої "ДНР" та ватажок батальйону "Восток". Під виглядом мирного мешканця він перебував поряд з військовими об’єктами та фотографував їх.

Як повідомляв портал "Коментарі", виїзди з Чернігова зараз заміновані, щоб не пройшли російські війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ssu.gov.ua/novyny
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ы

2 березня 2022, 12:28

ОП, ВСУ, пора переходити в наступ, звільняти Крим , Донбас, і всю Україну, виявіть в себе зрадників і прилюдно розстріляйте. Слава україні, смерть кацяпській мерзоті. І рахуйте втрати кацяпів правильно, мерзотники окупанти вже самі говорять про 10 тис вбитих москальів, значить їх набагато більше, зрада не пройде , зрадників в біробіджан.


Новини