Головна Новини Суспільство події В ОП розповіли про тактику війни РФ в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розповіли про тактику війни РФ в Україні

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що наразі тактикою Росії є прицільні удари по укриттям із мирними громадянами.

17 березня 2022, 12:58
Поділіться публікацією:

Виходячи з останніх дій російських військ, зараз тактика Росії в Україні полягає в тому, щоб створювати локальні "котли" для мирних громадян і здійснювати прицільні удари по укриттях, де перебувають мирні громадяни. Як передає портал "Коментарі", про себе на Twitter написав радник голови ОП Михайло Подоляк. 

В ОП розповіли про тактику війни РФ в Україні

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначає, що Росія намагається вести проти України в'яжучі бої на лініях фронтів, а також створювати локальні "котли" для мирних громадян. Також окупаційні війська завдають прицільних ударів по тих місцях, де знаходяться укриття та максимально затягують переговори щодо відкриття "гуманітарних коридорів". 

За словами Михайла Подоляка, Росія не перестає робити ставку на те, що їй вдасться дестабілізувати ситуацію всередині самої України, посіяти паніку та розбіжності. У цьому напрямі також проводиться робота.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні заявили, що за три тижні війни в Україні Росія вже втратила в рази більше військових, ніж США за 20 років під час воєн в Іраку та Афганістані. Все це дуже сильно впливає на бойовий дух усередині російської армії, де все більше прецедентів, коли солдати виявляються їхати воювати в Україну або ж після прибуття на бойові позиції просто здаються в полон. Джерела у розвідці США та Пентагоні вважають, що все це в комплексі може призвести до того, що Кремлю доведеться коригувати плани щодо подальших бойових дій в Україні, адже початкові плани швидкого взяття України під свій контроль у Москви вже провалилися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини