Головна Новини Суспільство події В ОП розповіли, чому РФ усіма способами намагається не допустити переозброєння ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розповіли, чому РФ усіма способами намагається не допустити переозброєння ЗСУ

Завдання Росії у час полягає у відтягуванні переозброєнні ЗСУ максимально

22 травня 2022, 10:07 comments1234
Поділіться публікацією:

Прогнози західних та вітчизняних аналітиків сходять у тому, що за півтора-два місяці ЗСУ мають вийти на пік своїх бойових можливостей. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю відомому юристу Фейгін висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

В ОП розповіли, чому РФ усіма способами намагається не допустити переозброєння ЗСУ

Причіпна гаубиця M777/US Army

Радник голови ОП заявив, що в Москві чудово розуміють, що Україна щодня отримує все нові і нові зразки озброєння, багаторазово посилюючи свою армію. Саме тому Кремль поставив завдання перед угрупованнями своїх військ максимально відтягнути в часі переозброєння ЗСУ.

За словами Олексія Арестовича, дії російської армії в Україні пояснюється однією з найпопулярніших зараз тез у РФ. Він звучить так, що війну можна припинити, але найпростіше це зробити, демілітаризувавши ЗСУ, змусивши українську армію скласти зброю. Російські війська, як ті, що знаходяться в Україні, як і ті, що зараз ще на території РФ, хочуть збити темпи постачання зброї Києву від західних союзників.

Арестович вважає, що у Кремлі також підготували для свого електорату "велику перемогу Росії". Вона полягатиме в тому, що пропагандисти з телеекранів почнуть розповідати про захоплення Маріуполя як ключового міста Донбасу. Також мовитиметься, що російські загарбники зуміли вийти на адміністративні кордони Луганської області, але це, на думку Арестовича, ще дуже велике питання.

Радник голови ОП також додав, що останнім часом активізувалися лобісти РФ у Європі, які працюють із західними політиками, переконуючи тих у тому. що Заходу та РФ вже домовилися все вирішити за мирним, а затягувати війну хоче лише Київ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — американські військові аналітики попередили про небезпеку на півдні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини