Головна Новини Суспільство події В ОП розкрили деталі про майбутню зустріч Зеленського та Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розкрили деталі про майбутню зустріч Зеленського та Трампа

Сергій Никифоров підтвердив, що було зафіксовано "принципову згоду" на зустріч Зеленського та Трампа

20 липня 2024, 11:50
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп домовилися про зустріч. Проте дата, час та формат зустрічі поки що невідомі. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник президента України Сергій Никифоров.

В ОП розкрили деталі про майбутню зустріч Зеленського та Трампа

Володимир Зеленський та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Спікер українського лідера зазначив, що було зафіксовано "принципову згоду" на зустріч Володимира Зеленського та Дональда Трампа.

"Обговорювали певні проміжки часу, коли ця зустріч може відбутися, але це говорити ще зарано. Це вже команди працюватимуть і погоджуватиме графіки та деталі, коли це може бути можливо", — заявив прес-секретар.

На запитання про те, чи може кандидат у президенти США приїхати до України, Никифоров сказав, що поки що говорити про це зарано. Хоч він і визнав, що ця тема справді обговорювалася.

Щодо самої зустрічі Зеленського та Трампа, то Никифоров зазначив, що немає поки що конкретики, коли зустріч має відбутися. Немає також інформації про місце такої зустрічі.

Як зазначив Сергій Никифоров, Зеленський закликав Трампа не вірити представникам тих країн, які намагаються пояснити чи якось виправдати дії російського диктатора Володимира Путіна.

За його словами, президент України розповів Трампу про російський удар по Миколаєву 19 липня, а також про обстріл дитячої лікарні "Охматдит" у Києві.

"Трамп сказав, це його така фірмова фраза, не вірити фейк ньюз про те, що його перемога на виборах може бути вигідною Росії. Він цю тезу назвав фейк ньюз і закликав у це не вірити", — додав Сергій Никифоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський поговорив із Трампом : президент України сам розкрив деталі розмови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини