Головна Новини Суспільство події В ООН розповіли, яким буде світ після пандемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН розповіли, яким буде світ після пандемії коронавірусу

В Організації Об'єднаних Націй розглядають два сценарії

7 липня 2020, 13:18 comments1047
Поділіться публікацією:

В ООН розглядають два сценарії світу після пандемії коронавіруса — оптимістичний і песимістичний. Про це заявив генеральний секретар організації Антоніу Гуттериш в інтерв'ю виданню "Aftonbleted".

В ООН розповіли, яким буде світ після пандемії коронавірусу

Відповідно до оптимістичного розвитку подій, країни повинні як можна швидше впоратися з епідемією і її наслідками. Як підсумок, будуть зроблені відповідні плани відновлення економіки, і ООН зможе допомогти таким державам.

"Такий сценарій можливий, якщо в самому незабаром людство винайдено вакцину, і вона буде ефективно працювати", — зазначив Гуттериш.

Песимістичний сценарій можливий, якщо країни не об'єднуватися разом для боротьби з коронавірусом. З-за цього почнуть виникати нові вогнища пандемії.

"Робота над вакциною вже затягується, і це змушує думати не про кращий варіант розвитку подій. Країни з великою економікою постараються першими отримати до неї доступ, і почнеться боротьба всередині людства. А цього допустити не можна", — сказав Гуттериш.

Як раніше повідомляли "Коментарі", конференція Організації Об'єднаних Націй (ООН) по зміні клімату, відома також як COP26, повинна була стати найважливішим самітом зі зміни клімату з часу переговорів 2015 року, коли було підписано Паризьку угоду. Але з-за пандемії коронавіруса організаторам довелося перенести конференцію на рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини