Головна Новини Суспільство події В ООН підрахували втрати серед мирного населення України у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН підрахували втрати серед мирного населення України у війні з Росією

Більшість жертв викликані артилерійськими та ракетними обстрілами, а також бомбардуванням з повітря

1 березня 2022, 10:15 comments1838
Поділіться публікацією:

Відбиваючи російське вторгнення Україні доводиться втрачати не лише своїх воїнів, а й мирне населення. За даними ООН, лише за 4 дні неоголошеної повномасштабної війни Росії проти України загинуло понад 100 людей, ще 300 отримали поранення. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Німецька хвиля" із посиланням на офіс Верховної комісарші ООН з прав людини Мішель Бачелет.

В ООН підрахували втрати серед мирного населення України у війні з Росією

В ООН порахували втрати серед мирного населення України. Фото: з відкритих джерел

В ООН зазначають, вже підтверджено, що серед жертв російської агресії є щонайменше 7 дітей. Найбільше жертв було після того, як Росія накривала мирні міста артилерійськими та ракетними обстрілами. Також більшість втрат серед мирного населення було, коли російські окупаційні війська розпочинали бомбардування населених пунктів із повітря.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання розповіли, з чим найбільше прорахувався Путін, коли віддав команду російським військам іти у наступ на Україну.

Експерти вважають, що тепер Москва може не тільки не розраховувати на гарантії безпеки від США та Європи, як це раніше вимагав Путін, але й зовсім опинитися у повній ізоляції, якогось діалогу з Росією тепер і зовсім не буде.

Показовим стало те, що США запровадили персональні санкції проти Володимира Путіна та Сергія Лаврова. Таким відчайдушним кроком Вашингтон відкрито показав, що не має наміру вести переговори та нормальний діалог з верхівкою Кремля, яка сьогодні при владі. А антиросійські санкції, які лише наростають, лише підтверджують наміри Заходу жорстко поставити Росію на своє місце.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини