Головна Новини Суспільство події В окупований Херсон завітав черговий віп-чиновник рф
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупований Херсон завітав черговий віп-чиновник рф

Віце-прем'єр Росії приїхав до Херсонської області нав'язувати "російську сім'ю"

18 травня 2022, 07:15 comments1305
Поділіться публікацією:

Віце-прем'єр Росії Марат Хуснуллін прибув з візитом у тимчасово окуповану російськими загарбниками Херсонську область, де заявив, що регіон займе гідне місце у "російській родині". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське видання "РІА Новини".

В окупований Херсон завітав черговий віп-чиновник рф

Марат Хуснуллін. Фото: з відкритих джерел

Російські пропагандисти повідомили про візит Хуснулліна до Херсона так, ніби місто і область вже включені до складу Росії, зазначивши, що віце-прем'єр Росії прибув до області з офіційним робочим візитом. Але якщо судити з тих заяв, які зробив черговий путінський чиновник в окупованому місті, то візит скоріше мав пропагандистську мету і лише її.

"Вважаємо, що Херсон має велику перспективу і що (область займе) гідне місце в нашій російській родині. Ми всіх чекаємо, запрошуємо співпрацювати — не треба нічого боятися, ми разом житимемо і працюватимемо далі", — заявив віце-прем'єр окупантів.

Важливо розуміти, що це не перший візит російського чиновника високого рангу на окуповану територію. Раніше у вівторок маріонетковий голова окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявив, що побував у окупованому Херсоні і пропонує херсонцям "партнерство" та "братні відносини". А ще раніше у Херсоні побувала в іце-спікер Держдуми Росії Ганна Кузнєцова. Вона, нібито, теж приїжджала до Херсона з гуманітрною місією.                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ кажуть замість дипломатів : експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому переговорам із РФ тепер не час – коли зміниться ситуація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини