Головна Новини Суспільство події В Офісі президента розповіли, що на засіданні 2 квітня розглядатиме РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента розповіли, що на засіданні 2 квітня розглядатиме РНБО

Засідання має відбутися в другій половині дня

2 квітня 2021, 13:08
Поділіться публікацією:

За словами заступника очільника Офісу президента Кирила Тимошенка, сьогоднішнє засідання Ради національної безпеки і оборони України буде присвячене розгляду питань безпеки та "наведення справедливості". Таку інформацію Тимошенко озвучив в ефірі одного з телеканалів, пише ТСН.

В Офісі президента розповіли, що на засіданні 2 квітня розглядатиме РНБО

РНБО - фото: 112.ua

"Немає від нас анонсів з приводу тем, які будуть розглядатися на РНБО. Конкретних тем ми не називаємо до самого засідання, але можу сказати, що сьогодні в порядку денному засідання РНБО, як і всіх попередніх, будуть теми безпеки і наведення нарешті справедливості в країні ", — сказав заступник голови ОП.

Нагадаємо, що експерти поділилися думкою, що розглядатиме РНБО на засіданні 2 квітня. Фахівці вважають, що на цей раз під них може потрапити все, що пов'язано з російським бізнесом прямо або побічно. Адже багато українських компаній афілійовані з російським бізнесом — у фінансовій сфері, в нафтогазовій. Будуть названі конкретні прізвища. На засіданні можуть порушити і питання загострення ситуації на Донбасі і стягування росіянами своїх військових до кордонів України, а також до адмінкордону з Кримом. На тлі сплеску захворюваності коронавірусом, так само як сплеску смертей від його наслідків, РНБО варто було б розглянути теми вакцинації, локдаунів. Останні зараз вводить місцева влада, а центральна ніби як ні до чого.

Раніше портал "Коментарі" писав про наслідки санкцій Ради національної безпеки і оборони в галузі надрокористування. Раніше РНБО ухвалила рішення провести аудит всіх дозволів на користування українськими надрами, а також ввела санкції стосовно 19 компаній у галузі надрокористування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини