Головна Новини Суспільство події В Офісі президента назвали головний прорахунок війни Росії проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента назвали головний прорахунок війни Росії проти України

Росія почала війну проти України, щоб не допустити її вступ до НАТО для "захисту" російських кордонів, але вже до кінця року Швеція та Фінляндія можуть вступити до Альянсу.

14 квітня 2022, 15:10
Поділіться публікацією:

Головні спікери Кремля з перших днів війни називали одним із завдань війни проти України – не допустити розширення НАТО до кордонів Росії. І ось тепер стає зрозумілим, що до кінця року дуже велика ймовірність того, що НАТО таки опиниться біля кордонів Росії – за рахунок того, що Швеція та Фінляндія перестануть бути нейтральними країнами та приєднаються до Альянсу. У цьому є головний прорахунок Кремля війни проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

В Офісі президента назвали головний прорахунок війни Росії проти України

Кремль. Фото: Reuters

Радник глави ОП зазначив, фактично намагаючись не допустити НАТО біля своїх кордонів і розпочавши війну проти України Росія тепер ризикує отримати кордон Альянсу за півгодини їзди від одного з головних міст Росії Санкт-Петербурга.

Михайло Подоляк зазначив, що його особисто завжди дивувала Росія через абсурдність своїх заяв. Спочатку в Москві заявляли, що вони не можуть допустити, щоб Україна вступила до НАТО і тому пішли на крайню міру – розпочавши війну. Більш лицемірнішою причину масових вбивств українців варто було ще пошукати. Тепер результатом війни проти України стало бажання Швеції та Фінляндії вступити до НАТО. І Москва має ризик мати НАТО біля своїх кордонів.

При цьому Подоляк нагадав про страшну ціну Росії, коли 20 тисяч російських військових уже загинуло в Україні. Економіка РФ тримається лише з допомогою продажу сировини. Повна ізоляція та осуд у всьому світі. І при цьому у Кремлі стверджують, що "спецоперація в Україні йде за планом".

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні вже триває 50-ту добу: експерти розповіли, чому ЗСУ розіб'ють ворога і за другої спроби наступу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/55
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини