Головна Новини Суспільство події В Одеському Морвокзалі планують розмістити госпіталь для коронавірусних хворих -портовики виступають проти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеському Морвокзалі планують розмістити госпіталь для коронавірусних хворих -портовики виступають проти

Портовики бояться іміджевого удару - іноземні судна просто побояться заходити в головний порт країни

13 листопада 2020, 16:34
Поділіться публікацією:

В Одесі, в головному порту України планують розмістити польовий госпіталь для коронавірусних хворих. Самі портовики виступають різко проти. Раніше українські ЗМІ повідомляли про те, що для цього Одеською ОДА виділялося приміщення концерт-хол Морвокзалу. Але коли представники ЗМІ відвідали його, виявилося, що приміщення в жалюгідному стані — в ньому відсутні елементарні умови — світло, вода та опалення. Каналізації також немає.

В Одеському Морвокзалі планують розмістити госпіталь для коронавірусних хворих -портовики виступають проти

Сьогодні в.о. губернатора Одеської області В'ячеслав Овечкін заявив, що мова йде не про концерт-хол, а про виставковий комплекс, який знаходиться в значно кращому стані. Зараз з центральною владою обговорюється усунення "деяких недоліків".

Однак джерела в Одеському порту заперечують, що технічні можливості будівлі (електроенергія, вентиляція каналізація, опалення) дозволять розмістити там госпіталь. Сам комплекс розташований в центрі порту, він потрібен держорганам і підприємцям, які працюють  поруч з судами, що прибувають.

Найбільше портовики бояться іміджевого удару — іноземні судна просто побояться заходити в головний порт країни, в Морвокзалі якого "розсадник коронавірусу".
Раніше "Коментарі" писали про те, що Радуцький розповів, коли в Україні введуть повну локдаун.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини