Головна Новини Суспільство події В Одеській області школяреві зі зламаною ногою вчителі не викликали швидку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області школяреві зі зламаною ногою вчителі не викликали швидку

Дитина лежала на землі, кричала і плакала від болю, поки дорослі не помітили, що її немає

20 листопада 2020, 14:49
Поділіться публікацією:

В одній зі шкіл Одеської області шестикласник зламав ногу, проте, ніхто з учителів цього не помітив і не допоміг хлопчику.

В Одеській області школяреві зі зламаною ногою вчителі не викликали швидку

ФОТО: З відкритих джерел

Після уроків учні залишилися на прибирання класу, а потім вирішили пограти в футбол на шкільному стадіоні. Під час гри трапився інцидент — десятикласник випадково впав на шестикласника, в результаті чого дитина отримала перелом ноги у двох місцях.

За словами матері хлопчика, він пролежав на землі тривалий час, поки його відсутність не помітила бібліотекар, що супроводжує дітей у шкільному автобусі по домівках. Співробітники повернулися і знайшли хлопчика на стадіоні, але замість того, щоб викликати швидку допомогу, накричали на шестикласника і повели в невідомому напрямку.

Після того, як про подію дізналася мати дитини, вона одразу вирушила до школи і самостійно викликала швидку для сина. За її словами, до навчального закладу відразу повернулися завуч та в.о. директора, заявивши, що дитина сама винна, а поліції вони не бояться. До слова, медсестра в школі в той момент була відсутня.

Мати дитини називає дії адміністрації школи злочинними. Вона вже звернулася із заявою в поліцію і чекає, поки винуватців покарають за справедливістю.

Раніше, "Коментарі" повідомляли, чому підручник з хімії вчить дев'ятикласників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини