Головна Новини Суспільство події В Одеській області 9 людей віднесло у відкрите море на зламаному катамарані: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області 9 людей віднесло у відкрите море на зламаному катамарані: що відомо

Серед них було троє дітей

13 серпня 2021, 17:31
Поділіться публікацією:

На  Одещині рятувальники  своєчасно надали допомогу 9 туристам, яких стихія віднесла в глибину моря на катамарані, що вийшов з ладу. Про це інформує УНІАН, аналізуючи повідомлення  речника казенного підприємства "Морська пошуково-рятувальна служба"

В Одеській області 9 людей віднесло у відкрите море на зламаному катамарані: що відомо

НП сталася через катамар (фото з відкритих джерел)

 Надзвичайна пригода мала місце 12 серпня. Ввечері морських рятувальників підняли по тривозі. Бо стихія віднесла в море вітрильник "Ананда 929" зі зламаною щоглою. На борту судна  перебувало 6 дорослих та троє дітей.

Катамаран знаходився  неподалік селища Чорноморське, його віднесло у відкрите море на 2 км від суші.

Катер  морських рятувальників швидко  віднайшов потерпілих та здійснив евакуацію екіпажу  та відпочивальників.

Туристів перевезли до  яхт-клубу "Сосновий берег", який знаходиться в селищі Ліски.  На  щастя, медична допомога  нікому не знадобилась.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі туристи відпочивали поруч з трупом.

Курортний сезон завжди відрізнявся збільшенням кількістю нещасних випадків, що сталися на воді. Так, у понеділок, 12 липня, на одному з пляжів Аркадії, популярного серед туристів курортного району Одеси, було виловлено тіло потопельника.   Наявність трупа на пляжі нітрохи не заважала відпочивальникам, які прийшли викупатися і позасмагати.

На відео чітко видно, що туристи, котрі знаходяться за декілька метрів від накритого простирадлом тіла, поводяться спокійно і розслаблено, абсолютно не звертаючи уваги на "сусідство". Відзначимо, що відповідні служби не змогли відразу забрати труп, тому від моменту виявлення (близько 7:30 ранку) тіло чотири години пробуло під палючим сонцем на пляжі. Повідомлялося, що на воді загинув 83-річний чоловік. Що саме стало причиною утоплення — нещасний випадок, рішення про самогубство або щось інше — з'ясовується фахівцями.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини