Головна Новини Суспільство події В Одесі чоловік зарізав ножицями сусіда, який образив його п'ятирічну дочку: що про це відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі чоловік зарізав ножицями сусіда, який образив його п'ятирічну дочку: що про це відомо (ФОТО)

Молодий чоловік завдав опоненту шість смертельних ударів у груди

10 серпня 2021, 20:06
Поділіться публікацією:

Надзвичайна ситуація мала місце в місті Одеса. Городянин  ножицями завдав смертельних ушкоджень своєму сусіду, який насварив на його маленьку доньку. Трагедія трапилась в місті 9 серпня на вулиці Балківській,- інформує прес-служба ГУ  Національної поліції в Одеській області.

В Одесі чоловік зарізав ножицями сусіда, який образив його п'ятирічну дочку: що про це відомо (ФОТО)

Знаряддя вбивства (фото: od.npu.gov.uа)

 З5-річний одесит зайшов в квартиру до 57-земляка і ножицями почав наносити йому удари в груди. Старший чоловік помер від важких травм. Мертвим його знайшла жінка, яка жила разом з ним. Працівники поліції, які приїхали на виклик, оперативно виявили молодого вбивцю.

 Молодий одесит признався у скоєному. Ще й розповів, чому позбавив життя мешканця спільного будинку.

В Одесі чоловік зарізав ножицями сусіда, який образив його п'ятирічну дочку: що про це відомо (ФОТО) - фото 2

"Сусід постійно пив і чіплявся до їх сім'ї. Останньою краплею в терпінні глави сімейства стало те, що п'яний чоловік образив його 5-річну дочку", — уточнює поліція.

 35-річного одесита затримали. Його дії слідство  кваліфікувало за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу  підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового утримання.

В Одесі чоловік зарізав ножицями сусіда, який образив його п'ятирічну дочку: що про це відомо (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Одесі батько "долікував" 16-річного сина до анорексії. В Одесі батько самостійно залікував свого сина до анорексії. 16-річний юнак потрапив до лікарні з крайнім виснаженням, зневодненням і дефіцитом ваги. Лікарі, які сьогодні лікують хлопця, кажуть, що він у важкому стані. В поліції вже відкрили виробництво за статтею 166 Кримінального кодексу України за злісне невиконання батьками своїх обов'язків по догляду за дитиною.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина ,Киев

10 серпня 2021, 20:20

Одним подонком меньше будет! Так надоели эти педофилы...


Новини