Головна Новини Суспільство події В Одесі батько «долікував» 16-річного сина до анорексії: подробиці (ВІДЕО, ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі батько «долікував» 16-річного сина до анорексії: подробиці (ВІДЕО, ФОТО)

В Одесі госпіталізували підлітка з анорексією, якого батько лікував самостійно

21 липня 2021, 23:46
Поділіться публікацією:








В Одесі батько самостійно залікував свого сина до анорексії. 16-річний юнак потрапив до лікарні з крайнім виснаженням, зневодненням і дефіцитом ваги. Лікарі, які сьогодні лікують хлопця, кажуть, що він у важкому стані. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області та місцеві ЗМІ.

В Одесі батько «долікував» 16-річного сина до анорексії: подробиці (ВІДЕО, ФОТО)

Анорексія (фото з відкритих джерел)

У повідомленні говориться, що в поліції вже відкрили виробництво за статтею 166 Кримінального кодексу України за злісне невиконання батьками своїх обов'язків по догляду за дитиною.

Батько каже, він думав, що син потребує не допомоги медиків, а в "духовному лікуванні", що виражалося через обмеження в їжі. Він подзвонив у швидку тільки тоді, коли ослаблений юнак уже не міг навіть пити звичайну воду.

Правоохоронці продовжують вивчати всі подробиці цього інциденту. За їхньою інформацією, сім'я була цілком нормальною і в поле зору копів ніколи не потрапляла.

В Одесі батько «долікував» 16-річного сина до анорексії: подробиці (ВІДЕО, ФОТО) - фото 2

Чоловік, спілкуючись з місцевими журналістами заявив, що його син з самого дитинства часто хворіє, і лікарі йому нічим допомогти лікарі не змогли. Тому вони спочатку зверталися до різних цілителів, а потім пішли до церкви, де їм порадили відмовитися від молочної, м'ясної продукції і втирати в шкіру дитини освячене масло.

"Я лікував його маслом, просто святим маслом. Ніяких таблеток він не приймав", — розповів він місцевим ЗМІ.

Чоловік зізнався, що вже десять років не вживає молока і м'яса.

Хлопчик ніколи не ходив в школу. Його бабуся зізналася, що методів лікування зятя не підтримувала і потайки годувала онука. Також вона розповіла, що її дочка зараз знаходиться в психіатричній лікарні, тому що намагалася накласти на себе руки.

Лікарі кажуть, що стан дитини потроху стабілізується.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Одесі туристи відпочивали поруч з трупом. Наявність трупа на пляжі нітрохи не заважала відпочиваючим, які прийшли викупатися і позасмагати.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

одессит

22 липня 2021, 00:24

Ходил в церковь московского патриархата.


Новини