Головна Новини Суспільство події В Німеччині знайдено живою доньку вбитої українки: затримано підозрюваних
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині знайдено живою доньку вбитої українки: затримано підозрюваних

Правоохоронці затримали двох осіб віком 43 і 44 років

15 березня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

У справі, що шокувала громадськість Німеччини та України, нарешті з'явилися нові подробиці. Німецька поліція повідомила про значний прогрес у розслідуванні жорстокого вбивства 27-річної українки, тіло якої було знайдено на дамбі річки Рейн біля Гоккенхайма. За даними прокуратури та головного управління поліції Мангейма, під час спецоперації, проведеної ввечері 13 березня, було затримано двох осіб, віком 43 та 44 роки, яких підозрюють у скоєнні цього злочину.

В Німеччині знайдено живою доньку вбитої українки: затримано підозрюваних

Поліція знайшла живою маленьку доньку вбитої у Німеччині українки

Насильницька смерть молодої жінки, яка шукала притулку в Німеччині, викликала хвилю обурення та співчуття серед місцевої громади та українців. Однак правоохоронцям вдалося знайти 5-річну доньку загиблої. Дитину відразу ж було доправлено до лікарні, а після проведення аналізу ДНК було підтверджено, що вона є донькою загиблої. Наразі малечею опікується управління у справах молоді.

В Німеччині знайдено живою доньку вбитої українки: затримано підозрюваних - фото 2

Загадкою залишається місцезнаходження 51-річної матері вбитої. Спеціальна комісія, створена для розслідування цього злочину, інтенсивно продовжує пошуки та звертається до всіх, хто може володіти будь-якою інформацією, з проханням вийти на зв’язок.

Раніше повідомлялося, що українка, життя якої обірвалося так раптово і жорстоко, проживала у будинку для біженців у районі Рейн-Неккар. Вона вважалася зниклою безвісти після того, як вирушила в подорож разом зі своєю матір'ю та новонародженою донькою. Її смерть, із ознаками "зовнішнього насильства", викликала глибоку тривогу щодо безпеки біженців у регіоні.

Затримання підозрюваних стало важливим кроком у розкритті цієї справи та демонструє рішучість німецьких правоохоронних органів у боротьбі зі злочинністю, незважаючи на всі виклики. Обидва затриманих були доставлені в слідчий ізолятор 14 березня, де їм буде пред'явлено звинувачення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини