Головна Новини Суспільство події В НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні

У Північноатлантичному альянсі готові посилити підтримку України у війні проти РФ

7 квітня 2022, 09:42
Поділіться публікацією:

Ключовим питанням на зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО стануть подальші поставки озброєння Україні. Зокрема, йтиметься про передачу Києву важкої зброї. Як повідомляє портал "Коментарі", таким анонсом перед початком засідання поділився генсек НАТО Єнс Столтенберг, пише "Європейська правда".

В НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні

Єнс Столтенберг. Фото: DW

Йєнс Столтенберг зазначив, в тому, що підтримка України має продовжуватися на Заході не сумнівається ніхто. Всередині блоку НАТО з цього питання є розуміння та злагода. Важливо також знайти розуміння щодо передачі Києву більшої кількості систем ППО, протитанкової зброї, легені. Є також запит від України отримати важку зброю. Також обговорюватимуться багато інших способів підтримати Україну у війні проти Росії.

При цьому генсек НАТО наголосив, що вся зброя, яка постачається в Україну, потрібна українському народу для того, щоб відстояти свій суверенітет і дати відсіч російським окупантам на своїй землі.      

Раніше Столтенберг зробив заяву про те, що неможливо передбачити, коли війну в Україні можна припинити. Він закликав країни Альянсу бути готовими до того, що ця війна може тривати довгі місяці і навіть роки. Саме тому Північноатлантичний альянс має бути готовим до тривалої підтримки України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Білому домі порадили не зачаровуватися після того, як Путін прийняв рішення вивести частину своїх військ із північної частини України, бо первісний план Кремля залишився незмінним. Росія продовжить робити все, щоби максимально послабити Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини