Головна Новини Суспільство події В Міноборони дали відповідь на ключові запитання, які стосуються застосунку «Резерв+»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Міноборони дали відповідь на ключові запитання, які стосуються застосунку «Резерв+»

У Міноборони дали відповіді на ключові запитання, які стосується оновлення даних військовозобов’язаних через застосунок «Резерв+». При цьому там нагадали, що додаток ще працює у тестовому режимі

23 травня 2024, 15:23
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони надало відповіді на найбільш поширені запитання, які виникають довкола використання застосунку "Резерв+".

В Міноборони дали відповідь на ключові запитання, які стосуються застосунку «Резерв+»

Резерв+

Зокрема, одним із найбільш поширених є запитання про те, кому потрібно завантажити додаток і оновити свої дані. Тут, кажуть в Міноборони, відповідь проста. Такі дії повинні зробити всі військовозобов’язані. Тобто, особи молодші за 18 років та старші за 60, жінки, що не стоять на військовому обліку та власне, військовослужбовці не повинні встановлювати цей додаток.

Ще одним питанням, яке дуже цікавить військовозобов’язаних стосується того, чи потрібно відвідувати ТЦК після авторизації у "Резерв+". В Міноборони підкреслюють, що люди, які оновили свої дані через застосунок, виконали вимогу закону. Подальша комунікація з ТЦК відбувається у звичайному режимі.

Окрім того, виявилось, що часто дані із реєстру "Оберіг" є неправильними. У цьому разі в Міноборони радить звернутися до ТЦК. Також у військкомат радять звертатися, якщо в застосунку "Резерв+" вказано, що людина знаходиться у розшуку. Якщо ж військовий у системі "Резерв+" числиться у розшуку, то в Міноборони вказують, що мова йде про помилку і "людський фактор". У цьому разі військовий може звернутися у ТЦК, щоб прискорити виправлення цієї помилки, втім такі дії не є обов’язковими.

Також українці часто скаржаться на те, що не можуть авторизуватися у додатку. Втім, як підкреслюють в Міноборони, застосунок наразі працює у тестовому режимі, всі помилки намагаються оперативно виправити. Українцям радять повторити спроби авторизації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, скільки українців уже оновили свої дані через додаток "Резерв+".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини