Головна Новини Суспільство події В Мін’юсті прокоментували можливе закриття телеканалу "Інтер"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Мін’юсті прокоментували можливе закриття телеканалу "Інтер"

Для закриття телеканалу необхідне підтвердження антиукраїнських поглядів

10 лютого 2021, 17:30 comments1164
Поділіться публікацією:

На території України не планують обмежувати роботу телеканалу "Інтер". Усі чутки про подібні дії влади на онлайн-конференції заперечив очільник Міністерства юстиції Денис Малюська, повідомляє aspi.news.

В Мін’юсті прокоментували можливе закриття телеканалу "Інтер"

"Інтер" поки не порушує правил, аби вводити проти нього санкції. Фото із відкритих джерел

За словами можновладця, для закриття телемедіа недостатньо лише звинувачень його власника у корупції. Для конкретних дій, тобто введення санкцій, необхідне офіційне підтвердження у постійній трансляції російських наративів, просуванні агресивної антиукраїнської пропаганди та інших терористичних дій. Наразі нічого подібного за "Інтером" не спостерігається.

Також Малюська наголосив, що санкції навряд будуть введені, навіть якщо власника холдингу Inter Media Group Дмитра Фірташа екстрадують у США.

Тим часом, як уже повідомляли "Коментарі", замість заблокованих телеканалів "112 Україна","NewsOne" і "ZIK" в Україні можуть створити один спільний. У такому разі планується заснувати телеЗМІ, засновниками якого будуть його працівники. Подібні висновки зроблені на основі звернення очільника медіахолдингу "Новини" Єгора Беркендорфа, який закликав працівників закритих телеканалів приєднатися до такого своєрідного факту непокори.

Між тим, журналістів зі згаданих каналів на роботу до Росії покликала відома пропагандистка режиму Путіна Маргарита Симоньян. Вона є головною редакторкою одного із глобальних державних ЗМІ Росії — RT.

Також на порталі можна дізнатися, якої думки про блокування проросійських каналів, що належать голові партії "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку, прості українці, та який відсоток опитаних підтримує подібні дії влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

12 лютого 2021, 20:12

Щось мені підказує, що замість трьох закритих медведчуки-козаки відкриють десять нових каналів.


Новини