Головна Новини Суспільство події Чи підтримують українці закриття телеканалів "112", NewsOne, ZIK
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи підтримують українці закриття телеканалів "112", NewsOne, ZIK

Соціологічна група Рейтинг провела опитування серед населення України

10 лютого 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Респонденти висловилися з приводу останніх подій в країні, а також розповіли про рівень довіри до політиків і про свій емоційний стан за останню неділю.

Чи підтримують українці закриття телеканалів "112", NewsOne, ZIK

49% підтримує рішення про закриття телеканалів - фото: з відкритих джерел

За результатами опитування, на сьогодні президенту Володимиру Зеленському довіряють 38%. Рівень недовіри досяг 58%. На другому місці за рівнем довіри Віталій Кличко. 34% респондентів відзначили, що довіряють йому, а 54% — навпаки. Третю позицію зайняв Володимир Гройсман. Про довіру до нього повідомили 32%. Однак не довіряють йому 58% з усіх опитаних. Четверте місце в даному рейтингу займає Дмитро Разумков. Йому довіряють на сьогодні 26%, не довіряють — 37%, а 33% відзначили, що не знаю хто це. На п'ятій позиції опинилася Юлія Тимошенко. Про довіру до неї заявили 25%, а про недовіру - 72%.

Також в ході опитування українці відповіли на питання про закриття телеканалів "112", NewsOne, ZIK. З'ясувалося, що 78% в курсі того, що Зеленський ввів в дію рішення РНБО про застосування санкцій проти телеканалів. А 21% не знали про це. Рішення про закриття телеканалів підтримали 49% опитаних. Як повідомляє Рейтинг, з дня введення санкцій рівень підтримки цього рішення виріс з 42 до 49%.

Крім політичних тем в українців поцікавилися про їх емоційний стан. Виявилося, що 47% оцінили свій емоційний стан за останній тиждень як спокійне. Про напружений стан повідомили 23% респондентів. Варто відзначити, що більший рівень тривожності відзначається у жінок, ніж у чоловіків.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що близько 60% молодих політиків — родичі депутатів та чиновників, а також про те, що в Офісі президента пояснили, чи є Разумков конкурентом для Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини