Головна Новини Суспільство події В КНУ вимагають офіційної реакції на скандальне відео про "про*****ий" Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

В КНУ вимагають офіційної реакції на скандальне відео про "про*****ий" Крим

Студенти та викладачі університету ім. Шевченка вже почали збір підписів з вимогою надати оцінку діям студентки

11 травня 2021, 14:02
Поділіться публікацією:

Доцентка Київського Національного Університету ім. Тараса Шевченка Оксана Мацько ініціювала звернення до постійної комісії з питань етики з закликом надати належну оцінку діям авторки скандального відео про Басту та Крим. Про це жінка написала на своїй сторінці в Facebook.

В КНУ вимагають офіційної реакції на скандальне відео про "про*****ий" Крим

Анастасія Константінова - фото з відкритих джерел

Для прийняття комісією до розгляду цього звернення Мацько розпочала збір підписів, до якого, на цей момент, долучилося вже понад 100 осіб студенстсва та викладацького складу університету. 

"Шановний В’ячеславе Михайловичу (голова етичної комісії КНУ — прим. ред.), просимо Вас та Постійну комісію під Вашим керівництвом надати належну оцінку діям студентки А. А. Костянтинової. А також розробити необхідну нормативно-правову базу для Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яка б визначила відповідальність співробітників і студентів за порушення морально-етичних норм і громадянських обов’язків", — йдеться у зверненні.

Також Оксана Мацько заявила, що прикрий інцидент, який стався через "недолугу студентку-заочницю" не має паплюжити ім'я університету і його працівників, які працюють на благо України та вимагає реакції.

Нагадаємо, що 7 травня, в мережі розгорівся скандал із приводу висловлювань 20-річної студентки та доньки української судді щодо анексованого Росією Криму. У своєму Instagram вона заявила, що Україна вже "прої***а" Крим та порадила всім незгодним швидше "змиритися, бл**ь". Також майбутню юристку глибоко обурив той факт, що через різні санкцій до України не приїжджають "нормальні артисти", очевидно, відносячи до цього списку різних російських зірок.

А вже 8 травня Константинова опублікувала у своєму Instagram (який наразі видалено) відео з вибаченнями, де пожалілась, що сумує за Кримом та назвала себе українською патріоткою.

Також Оксана Мацько заявила, що прикрий інцидент, який стався через "недолугу студентку-заочницю" не має паплюжити ім'я університету і його працівників, які працюють на благо України та вимагає реакції. 

За інформацією громадського діяча Михайла Жернакова, Анастасія є родичкою однієї з одіозних київських суддів. Її мати, суддю Печерського районного суду Крістіну Константінову пов'язують зі скандальними обшуками у євромайданівських активістів та іншими сумнівними рішеннями, прийнятими під час Революції Гідності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Тато

11 травня 2021, 17:38

Губы как жопа. Так ей и передайте!

Тато

11 травня 2021, 17:34

Оштрафовать засранку на 10 грн. и посадить на 10 лет за измену родине.


Новини