Головна Новини Суспільство події В Ізраїлі зафіксували перший випадок небезпечного захворювання через штам Омікрон
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі зафіксували перший випадок небезпечного захворювання через штам Омікрон

Обидві дози вакцини від коронавірусу не змогли захистити хворого від тяжких наслідків хвороби.

10 січня 2022, 09:02
Поділіться публікацією:

В одній із ізраїльських лікарень повідомили, що зафіксовано перший випадок міокардиту під час штаму "Омікрон". Про це заявили лікарі медустанови, де лікують хворого. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Times of Israel".

В Ізраїлі зафіксували перший випадок небезпечного захворювання через штам Омікрон

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Медики Медичного центру Шиба в Тель-ха-Шомер розповіли, що 43-річний чоловік перебуває у їхньому відділенні з підтвердженим діагнозом захворювання на коронавірус. Наразі він проходить лікування від міокардиту (запалення серцевого м'яза).

Експерт у галузі кардіології, професор Шломі Матецки висловив думку, що раніше не доводилося спостерігати, щоб у хворих на новий штам COVID-19 були проблеми з серцем. Не було ускладнень і до захворювання "Омікроном".

Шломи Матецки закликає всіх звернути увагу на дане ускладнення, тому що міокардит може стати тим самим захворюванням, якого потрібно остерігатися при зараженні коронавірусом. Наразі пацієнт, який бореться за життя у реанімації лікарні, перебуває під постійним наглядом лікарів.

Лікарі також підтвердили, що чоловік пройшов повний курс вакцинації проти коронавірусу. Останній укол із вакциною йому зробили у серпні 2021 року. По ідеї імунітет у нього ще мав зберігатися. Також ще одним насторожуючим моментом є те, що до потрапляння до лікарні чоловік ніколи не звертався за допомогою до медиків через проблеми із серцем. Не було у нього зафіксовано раніше жодних супутніх захворювань, які могли загостритись після зараження коронавірусом.

Читайте також на порталі "Коментарі" – виявлено нові симптоми Омікрону, коли вже без допомоги лікарів не обійтись.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини