Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківську першій повністю провакцинованій школі пообіцяли мільйон
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківську першій повністю провакцинованій школі пообіцяли мільйон

Гроші підуть на розвиток інфраструктури закладу

22 вересня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Перший навчальний заклад в Івано-Франківську, у якому імунізуються 100% педагогів, отримає 1 млн гривень. Це пообіцяв на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків. 

В Івано-Франківську першій повністю провакцинованій школі пообіцяли мільйон

Руслан Марцинків, фото Facebook

"Перший заклад, який досягне 100% вакцинації працівників, отримає 1 млн грн на розвиток інфраструктури", — повідомив Руслан Марцинків.
Як інформує департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради, у 50 з 58 шкіл міста вже провакциновані 80% співробітників. У дитсадках ця цифра менше. У  29 з 44 дитсадочків вакциновано 80% персоналу. Також таких показників досяг кожен другий заклад позашкільної освіти. 

Міський голова також заявив, що в місті ускладнюється ситуація з коронавірусом, адже населення неохоче вакцинується. За його словами, зараз міська влада здійснює всі заходи з розгортання додаткових ліжкомісць у лікарнях, однак це не дозволить зупинити зріст захворюваності. У міській раді повідомили, що зараз в Івано-Франківську достатня кількість вакцин і запрошують всіх на щеплення. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що У 2022 році на українців чекає ревакцинація, тобто введення третьої дози. Питання ревакцинації та щеплення дітей і людей із груп ризику від COVID-19 розглянуть фахівці Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики найближчим часом. Також серед важливих питань порядку денного доцільність введення третьої дози вакцини від COVID-19 для людей з групи ризику, що мали тяжкий перебіг хвороби й чий організм погано реагує на вакцинацію. Після розгляду цих питань група експертів надасть свої рекомендації та висновки Міністерству охорони здоров'я. За словами Федора Лапія, між двома дозами треба робити перерву терміном на пів року. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини