Головна Новини Суспільство події В Ірані заявили про закінчення розслідування катастрофи МАУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані заявили про закінчення розслідування катастрофи МАУ

Напередодні розвідка Канади заявила, що має секретні аудіозаписи розмови міністра закордонних справ Ірану

21 лютого 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Голова судових органів збройних сил Ірану Шокролла Бахрамі заявив, що військова прокуратура закінчила масштабне розслідування авіакатастрофи українського літака МАУ під Тегераном. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на іранське агентство IRNA.

В Ірані заявили про закінчення розслідування катастрофи МАУ

В Ірані заявили про закінчення розслідування катастрофи МАУ - фото з відкритих джерел

За даними джерела, чиновник ще в суботу заявив про те, що справа знаходиться в процесі складання обвинувального висновку. Бахрамі підкреслив, що судовий розгляд починається після попереднього процесу за участю в суді підсудних і сімей загиблих.

Нагадаємо, що 10 лютого розвідка Канади заявила про те, що має секретні аудіозаписи розмови міністра закордонних справ Ірану з приводу авіакатастрофи Boeing 737 під Тегераном. Ця інформація підтверджена представником прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Згідно з офіційними даними, канадській розвідці вдалося перехопити розмову ще в листопаді 2020 року, проте аудіозапис ще до кінця не вивчили. Відомо, що в розмові бере участь чоловік, якого ідентифікують як міністра закордонних справ Ірану. Він обговорює ймовірність того, що літак МАУ під іранської столицею могли збити навмисне. При цьому нібито чиновник заявляє, що повна інформація з приводу авіакатастрофи швидше за все ніколи не розкриється, оскільки це суперечить національним інтересам Ірану.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Нігерії, неподалік від її столиці Абуджі, зазнав краху військовий літак. За даними джерела, борт літака згорів повністю. Число жертв ще уточнюється, проте за даними засобів масової інформації, ніхто не залишився в живих. За попередньою інформацією, пілот відвів літак від житлових кварталів, в результаті він впав в поле і повністю згорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини