Головна Новини Суспільство події В Індії раптом заявили, що геополітичний вплив РФ знижується
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії раптом заявили, що геополітичний вплив РФ знижується

Росія внаслідок своєї провальної політики стає все більш залежною від Китаю, зазначив голова індійського Генштабу Аніл Чаухан

25 жовтня 2023, 10:52
Поділіться публікацією:

Геополітичний вплив Росії поступово знижується. А провальна політика Кремля призводить до того, що країна стає дедалі більш залежною від Китаю. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив голова Генштабу Індії Аніл Чаухан. Відеозвернення глави Генштабу Індії вже активно поширюється телеграм-каналами і пабліками.

В Індії раптом заявили, що геополітичний вплив РФ знижується

Індія та РФ. Фото: із відкритих джерел

Глава Генштабу зазначив, що повстання Вагнера свідчить про внутрішню слабкість і говорить про те, що може очікувати на Росію в майбутньому.

Цікаво тут те, що за час повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Індія ще не виступала в такому ключі, негативно висловлюючись про російське керівництво, що стало несподіванкою.

Аніл Чаухан також висловив прогноз, що на фоні Росії, що слабшає, посилюватиметься Китай. Ця країна, навпаки, набиратиме вагу. Як підсумок, Пекін втягне в орбіту своїх інтересів ще сильніше як Росію, а й такі країни, як Іран і Північна Корея. Старий світоустрій остаточно відходить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронтах російсько-української війни і довкола неї залишається вкрай складною. Українські воїни мають певні успіхи на півдні, тоді як армія агресора продовжує самогубні атаки на Авдіївському напрямку, штурмує позиції Сил оборони України в районі Куп'янська. При цьому навряд чи така активізація випадково збіглася із загостренням на Близькому Сході, де також проглядається російський слід. Все частіше звучать думки про глобалізацію конфлікту, про те, що всі війни зараз, по суті, є однією спільною – протистоянням демократій та диктатур. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками щодо загострення на українському фронті та у світі загалом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим закінчиться протистояння демократій та диктатури – хто формуватиме новий світопорядок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини