Головна Новини Суспільство події В Херсонській області розгорнуть мобільний госпіталь для хворих на Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В Херсонській області розгорнуть мобільний госпіталь для хворих на Covid-19

Госпіталь буде приймати пацієнтів біля місцевої лікарні

25 жовтня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

В Херсонській області розгорнуть мобільний госпіталь для хворих на Covid-19

У Херсонській області буде додатково госпіталь, фото ДСНС

Мобільний госпіталь для тих, кому не вистачає місця в лікарні, розгорнуть в одному з міст Херсонської області 25 жовтня. До операції залучено працівників Служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Біля Каховської центральної міської лікарні ім. родини Панкеєвих буде розміщено мобільний госпіталь з наметів та модулів. До майданчика прибули п'ять вантажівок з обладнанням.

У госпіталі передбачається створення відділення інтенсивної терапії та палат. Госпіталь забезпечить додатково 120 ліжко-місць  для хворих на коронавірусну хворобу.

На майданчику тривають роботи з встановлення пересувного стаціонару, що складається з 35 наметів. Стаціонар обладнаний електрогенераторами, освітленням та опаленням.

За даними станом на 24 жовтня в області захворіла 921 особа, про це пише прес-служба Херсонської міської ради. Серед нових випадків захворювання — 63 дитини та 13 медиків. У Каховському районі за добу нових хворих — 153 людини. Наразі 980 хворих знаходяться на самоізоляції, госпіталізовано за добу 59 осіб.

За добу померло 11 людей з Херсонського, Скадовського та Бериславського районів. Це жінки та чоловіки віком від 55 до 87 років. У всіх  померлих пацієнтів було діагностовано пневмонію та Covid-19. За останню добу в області вакцинували 1976 людей.

Як повідомляв портал "Коментарі", секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов висловив свою думку про походження COVID-19. Політик вважає, що за цим може стояти людина. За словами політика, є питання, які мутації вірусу можуть ще з'явитися і яким чином це буде відбуватися.

В Херсонській області розгорнуть мобільний госпіталь для хворих на Covid-19 - фото 2
В Херсонській області розгорнуть мобільний госпіталь для хворих на Covid-19 - фото 3
В Херсонській області розгорнуть мобільний госпіталь для хворих на Covid-19 - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини