Головна Новини Суспільство події В Херсоні окупантів нагодували кулями під час обіду
commentss НОВИНИ Всі новини

В Херсоні окупантів нагодували кулями під час обіду

В закладі відпочинку херсонці ліквідували окупантів

20 червня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

На окупованих територіях триває народний спротив окупантам. В Херсоні російські військові отримали кулі під час обіду в закладі на Набережній. Про це повідомляють на сторінці оперативного командування "Південь".

В Херсоні окупантів нагодували кулями під час обіду

Фото Телеграм Херсонська ОВА

Повідомляється, що російські співробітники оперативного підрозділу збиралися поласувати шашликом та сиділи в кафе, коли українські партизани відкрили по них автоматну чергу. В результаті двох було ліквідовано, один поранений — його росіяни відвезли до лікарні в Криму.

За даними Херсонської ОВА, в обласному центрі ситуація напружена. Мобільного зв'язку немає, інтернет працює частково. Містяни не можуть зняти готівку, є перебої в роботі банківських сервісів. Комунікації в місті є, продукти харчування є, залишилося мало медикаментів, зросла їх вартість. В деяких громадах відсутнє світло, водо та газопостачання, комунікації були пошкоджені під час обстрілів окупантами, є перебої з мобіільним зв'язком та інтернетом, не вистачає медикаментів. Гуманітарна ситуація складна. 

Як писав портал "Коментарі", ворог кидає в бій всі резерви. Мер Сєвєродонецька розповів про ситуацію в місті. Під щільним вогнем українські захисники продовжують утримувати третину обласного центру — частину міста біля промзони та річки Сіверський Донець. Окупанти взяли під контроль Метьолкіне.

Також ми писали, що експерти говорять, що Путін може направити свої війська в Казахстан. Народний депутат та полковник ЗСУ Роман Костенко в етері телеканалу "Еспресо" наголосив, що Казахстан, де в січні відбулися масові заворушення, й куди чинна влада пустили російські війська, теж під загрозою "звільнення" та окупації армією рф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини